De leerlingen kunnen gebruikmaken van de naschoolse opvang van kinderopvang gro-up in onze school. Bij ons laat u uw kind zonder zorgen achter met een vertrouwd gevoel, ook na schooltijd.

Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen in ons schoolgebouw terecht bij peuteropvang Kikker en Eend van kinderopvangorganisatie gro-up.

Buitenschoolse opvang
Na school kunnen onze leerlingen gebruik maken van de naschoolse opvang van kinderopvang gro-up. De bso is gevestigd in onze school. Opvang in eigen huis dus: in twee ingerichte bso-ruimtes in het schoolgebouw. Een voor de kinderen van 4 tot 7 jaar en een voor de kinderen van 7 jaar en ouder. Zij bieden opvang na schooltijd, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Meer informatie? Kijk dan op de website van kinderopvang gro-up: www.gro-up.nl.

Kinderopvang
Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen in ons schoolgebouw terecht bij peuteropvang Kikker en Eend van kinderopvangorganisatie gro-up.

Kikker en Eend biedt op alle ochtenden peuteropvang van 8.30 tot 12.30 uur. Hier ontmoeten peuters elkaar en leren ze met en van elkaar.

Gro-up
Meer informatie of vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling Klantcontact & Advies via telefoonnummer 010-2158076 of bezoek de website www.gro-up.nl.