Wij nodigen u, ouders en verzorgers, uit om bij ons op de Jan Antonie Bijloo een kijkje te nemen. Wij vertellen u met plezier over onze school tijdens een rondleiding en gaan graag met u een gesprek aan over ons onderwijs.

Benieuwd naar onze school?
Neem dan contact met ons op voor een rondleiding en informatiegesprek. Of wilt u uw kind aanmelden? Bel ons via 010-4200811 of stuur een mail naar info@jabijloo.nl.

Is uw kind bijna drie jaar?
Dan komt het moment om een school te kiezen snel dichtbij. Vanaf vier jaar gaat elk kind in Nederland naar school. Op deze plek leert uw kind en ontwikkelt zich acht jaar lang. Een school kiezen is dus een belangrijke keuze. Ons advies is om goed te kijken welke school bij uw kind en u past.

Ik vind het een leuke school en ik heb al veel vriendjes gemaakt.

Jan Antonie Bijloo
Op zoek naar een school waar uw kind zich welkom en thuis voelt? Wij hebben met ieder kind persoonlijk contact. We vinden het belangrijk om respect te hebben voor elkaars cultuur, religie en leefwijze en hebben veel aandacht voor het welbevinden van onze kinderen. Klinkt dit goed? Dan past de Jan Antonie Bijloo bij uw kind! U bent van harte welkom op onze school voor een rondleiding!

Bent u enthousiast over onze school

Neem dan gerust contact met ons op