Opvang

De leerlingen kunnen gebruikmaken van de naschoolse opvang van kinderopvang gro-up in onze school. Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen in ons schoolgebouw terecht bij peuteropvang Kikker en Eend van kinderopvangorganisatie gro-up.

Lees meer

Kalender

In de schoolkalender 2022-2023 staan alle geplande activiteiten voor dit schooljaar en praktische en inhoudelijke informatie die ieder jaar wijzigt.

Lees meer

Schoolgids

Meer informatie over onze school leest u in de schoolgids. Onderwerpen zoals ons onderwijs, de zorg voor uw kind en de opvang van uw kind.

Lees meer

Schooltijden en vakanties

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gaan onze deuren open om 8.20 uur, start de schooldag om 8.30 uur en eindigt om 14.30 uur. Op woensdag openen wij om 8.20 uur, beginnen de lessen om 8.30 uur en eindigt de schooldag om 12.15 uur.

Lees meer

Ziekmelden

Is uw kind ziek? Ziekmelden doet u makkelijk door de school te bellen. U kunt ook een bericht sturen aan de leerkracht via onze schoolapp Parro.

Lees meer

Jeugdfonds
Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lekker kunnen sporten of iets anders leuks kunnen leren. Bij ons op de Jan Antonie Bijloo bieden we verschillende sportieve en creatieve activiteiten aan. Het verschilt elke periode weer welke activiteiten dat zijn.

Lees meer

Documenten

Bij ons op school werken we met een aantal belangrijke documenten.

Lees meer