Lekker Fit!

Wij zijn Lekker Fit!

In 2005 werd op het Rotterdamse basisonderwijs Lekker Fit! voor het eerst geïntroduceerd en was daarmee trendsetter. Al sinds de start hiervan is ook de JA Bijloo een `Lekker Fit school`.

Op onze school wordt er extra aandacht besteed aan een gezonde en actieve leefstijl van alle leerlingen. Vanaf groep 3 krijgen alle groepen 3x per week gymles, in groep 4 en 5 wordt er een gymles vervangen door een `natte` les in het zwembad. Daarnaast kunnen alle leerlingen van groep 3 t/m 8 na schooltijd vrijblijvend deelnemen aan extra beweegaanbod en doen we gedurende het schooljaar mee met verschillende sporttoernooien. Voor de groepen 1 en 2 is er een speciaal Lekker Fit! kleuterprogramma waar spelenderwijs 'bewegen' en 'groente en fruit' blijvend aan bod komen.

Naast extra beweeglessen wordt op een Lekker Fit! basisschool water drinken gestimuleerd, eten alle leerlingen groente en fruit tijdens de ochtendpauze en wordt er Lekker Fit! getrakteerd.

Bewegen en leren versterken elkaar. Vaker bewegen maakt kinderen niet alleen fitter maar draagt ook bij aan betere leerprestaties.

Terug

Rodaristraat 31-33

3066 LA Rotterdam

010-4200811

info@nulljabijloo.nl