De 2e week thuisonderwijs

Vrijdag 27 maart 2020

Beste ouders en verzorgers,
 
Alweer een week voorbij....
Misschien bent u in deze 2e week lekker in een ritme gekomen, misschien komen inmiddels de muren op u af of is een ritme nog ver te zoeken. Het zal voor een ieder anders zijn, in ieder geval fijn om te zien dat iedereen z´n uiterste best doet. We hebben elkaar nodig om dit goed te kunnen doen!
 
Nog steeds is het gek... geen kinderen druk aan het werk met ingespannen koppies.
Geen geluiden van spelende kinderen op het schoolplein, geen volle kapstokken en vrolijk door de gang lopende kinderen. Niet even in een kleine kring kletsen over de belevenissen van het weekend of een verjaardag vieren met de kinderen. Het gemis van grapjes maken en vragen stellen....
 
Het is goed te zien dat de kinderen thuis hard blijven werken om in het leerritme te blijven. Ook voor ouders is dit soms vast een behoorlijke opgave!
Deze eerste weken hebben wij ons vooral gericht op automatiseren, herhalen en verrijken.
Als team blijven we ons ontwikkelen en passen soms gaandeweg een aanpak aan als we denken dat dat nodig is of efficiënter werkt.
 
Komende week wordt een spannende week m.b.t. de schoolgang voor dit schooljaar. Dinsdag 31 maart maakt het kabinet bekend of de scholen nar 6 april weer open zullen gaan of langer gesloten zullen blijven. 
 
Voor nu, fijn weekend, houd afstand en zorg goed voor elkaar!
 
Met vriendelijke groet,
Manon Marchelinus

Terug

Rodaristraat 31-33

3066 LA Rotterdam

010-4200811

info@nulljabijloo.nl